Godnatt

 
 
Sov så gott sötisar, bilder från idag kommer imorgon eftersom min katt fått för sig att äta upp min usbsladd. Eller ja, det är i alla fall vad jag väljer att skylla på eftersom jag vägrar erkänna att jag har slarvat bort den. Så bra, tänker ni då och följer mina visdomsord. "Skyll på den som inte kan försvara sig och sparka ALLTID på folk som ligger ner!" Pussen


Kommentarer
Postat av: Anonym

du skriver ett inlägg längre ner att du är trött på att bli kallda sexig iställer för vacker, och snygga tuttar ist för bra personlighet. varför sitter du och har bilder på dina tuttar dåra? skyll dig själv om folk ser dig som en sak ist för en person .. hajjar inte riktigt poängen?

2009-10-10 @ 12:02:05
Postat av: Elly

En fråga bara, är du helt dum i huvudet eller? Att bli sedd som ett objekt är inget problem som ligger hos den drabbade personen. Skönhet ligger i betraktarens ögon om du har hört talas som det? Bröst är något man föds med naturligt och jag borde egentligen kunna trycka upp hela tuttarna i webkameran, printscreena och lägga upp bilden så att den tar upp hela sidan utan att jag blir objektifierad. Idiot, man har ju inte mindre tuttar för att man döljer dem? Så låt mig ta kort på min outfit, vilket var meningen med bilden och sluta tro att du vet. För du har ingen fucking aning.

2009-10-11 @ 01:01:22
URL: http://defensiv.blogg.se/
Postat av: Veronica

Bra Elise!

Jag håller med dig! :-) I allt utom en sak! Man ska inte skylla på katten om hon inte gjort nåt! Är det inte ditt fel är det faktiskt Apan man ska skylla på! ;-)

Jag ska nog lära dig...

Kram!

/Veronica

2009-10-11 @ 23:08:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0