Helgen

Skriver en sammanfattning av helgen då jag inte har hunnit blogga på två dagar. Har dock inte direkt åstadkommit mycket under dessa 48 timmar, utan snarare bara lallat runt. Precis som vanligt alltså. Har varit i Danderyd båda dagarna, och sedan sovit hos min bästa syster Frida, vars största nöje här i livet är att studera myrors betéende och imitera en snigel. Den bruden har en thing för småkryp som ni kanske märker. Dessutom, så har jag väldigt snabbt lärt mig att volta, även om det är så att jag förmodligen aldrig kommer göra det igen. Jag satt på ett järnräcke vid Aborreberget när jag plötsligt, galet ostabil som jag var, lutade mig bakåt. Så lyckades jag på något sätt tappa balansen helt, volta bakåt, slå i ryggen i räcket och sedan landa på stenarna nedanför. Mysigt huh? Man skulle kunna tro att det var nog, men gulligt onykter som jag var så gjorde jag exakt samma sak när jag väntade på tåget. Så nu har jag extremt ont i ryggen. Vi spelade även match mot Stocksund idag och förlorade med 3 -0, men jag spottade på en tjej så det kändes som en liten seger ändå. Sist men inte minst har jag gift mig med Lina. Frieriet gick till på så sätt att jag förklarade min kärlek genom ett tomt chokladpaket, mycket romantiskt om jag får säga det själv. Så numera har vi ett distansförhållande. Kan inte vänta tills jag får träffa min nutte och pusselipussa på henne! Big love

vanlig dag

Hade en helt vanlig dag i skolan idag, folk som spottar i trapporna, debatter om resemål och folk som ska simulera ekorrar, as usual helt enkelt. Var dessutom i samma grupp som några oerhört klockrena nissar på idrotten, de borde helt ärligt få nobelpris i humor! Helt bänga allihopa. Nu gör jag absolut ingenting, undehåller mig själv med att snurra på datastolen samt spela fiskspel, otroligt intressant måste jag medge. Ska senare möta upp världens bästa Frida i centrum, min tappre följeslagare, och åka med henne till Mörby. Ska sedan sova hos Christoffer i Nacka, även om jag inte har den blekaste om hur jag kommer dit. Hm, det ska bli roligt att se mig försöka hitta hem till honom.
Puss på rumpan

Nystart

Som skrivet innan är detta min nystart, därför tänkte jag börja med att berätta om mig själv lite. Mitt hela namn är Elise September Lucia Bergström, och lägg det på minnet för det är förmodligen sista gången någonsin som jag skriver det offentligt. Jag är 14 år, fyller femton i sommar. Min största skräck är att tala inför mycket folk. Då börjar jag skaka som om jag har fått epilepsianfall och god knows what jag har för mig på "scenen". Ja, jag har varit extremfjortis, men det var länge sen. Då hette jag nämligen Ellyw, eller det var vad jag trodde i alla fall. Obligatoriskt med detdär 'w' på slutet, otroligt trendigt under 2006. Annars finns det väl inget att berätta, jag är helt vanlig plus lite extra humor som vissa föredrar att kalla dålig. Men hey, Shan Atcis imitation av en blattebrud är faktiskt värd att skratta åt! Har dessutom tre nissar som betyder hela världen för mig och tillsammans bildar vi vårt coola crew MMEJ, höhö lägg märke till ironin. Vi är förmodligen töntigare än Sixten tolv år med hängslen, glasögon och rutiga kalsonger. Men vi är ändå bäst, fuck the rest!
Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0