Brudar!

Hade nyss fotbollsträning, och vad vore fotbollen utan vårat lags grovt härliga gemenskap? INGENTING! Jag tycker om er klockrena brudar jättejättemycket! Fniss...


Oslagbart? Oh ja!


Förklaringar och ursäkter...

... Finns det absolut inga av i det här inlägget! Haha visst jag har inte bloggat på ganska länge. Men vad ska ni göra åt saken? Börja böla, gör det :) Sanningen är att jag inte har haft lust och varför blogga då liksom? Verkar ju very onödigt om man säger så. Förresten, verkar plötsligt som om alla runt omkring mig hittar världens sötaste, folk blir kära och tillsammans hit och dit. Kanske jag skrämmer iväg kärleken på något vänster? Verkar ju nästan så, kanske om jag startar en "Ellys new boyfriend-tävling" precis som alla andra tuffa bloggare så kanske jag också hittar en söt liten pöjk, NOT. Förresten, fan vad brun jag ser ut att vara, med tanke på att jag är osminkad liksom. Aja, bara för att jag är cool

 
 

Fuck Batman and Robin. I'm robbin' with a bat, man.


Bringin sexy back, yeah!

Humör: Galet glad!
Dresscode: Ja, ni ser väl själva?


Man tager vad man haver...

... Och sätter på sig det! Voila, så fångar du Ellys everydaylook i ett nafs! Ska i alla fall hinna plugga till matteprovet en snabbis innan jag åker till Väsby för att se Åkersbergas brudar MANGLA Bollstanäs. Lär bli en intressant upplevelse, synd att man inte får spela själv. Men moraliskt stöd behövs också, så jag ska sitta vid sidan och heja på världens finaste grönvitrandiga lag. För jag vet att ni kan ta dem tjejer :)


Varning för ful min. But i like it


Godnatt

Godnatt från mig till er! Aloha sötisar, hörs imorgon för nu ska jag och mitt osminkade, coola face bädda ner oss i sängen! GREAT

 
 


Inte ok

Elly kör hårt med läxböckerna, sopar banan med google translate. I can smell an MVG in the air! Haha nejdå, men sitter faktiskt och pluggar lite tyska. Lärde tillexempel nyss Kim hur man säger "Nazistpolissvin". Hoho jaja, det kommer han ha nytta av den lille parveln! :') I alla fall, har inget bättre för mig än att snurra på datastolen och knarka te med en överdos av socker. Så jag kunde ju lika gärna blogga när jag ändå är i svängen. Måste vara roligt för er att att läsa om hur great liv jag har! Thihi, you like bitches. Måste förresten tillägga att jag är så jävla cool idag! Jag bara vaknade upp så. Wow, vilken känsla att vara cool för en dag. Ni borde prova!


Och nej jag tänker inte rotera bilden, sådant är överskattat!


Åh, jag vill också! :$

Ärligt. Jag skulle ge allt för att vara kär just nu!


Godnattinlägg

Lagom försenat, i know i know. Men men, lite creds till mig som var tillräckligt teknisk för att posta det idag va?

 
Puss


Husbybadet

Så jäkla sköna de är som arbetar där måste jag bara säga. Helt fucking GALET!

- Vi vill påminna om att vi har installerat en ny laserteknologi för att stödja regeln mot underkläder under badbyxorna. Detta gör att de som badar med underkläder kommer känna ett kort stick i underlivet och i sällsynta fall även en brännande smärta. Om problemen kvarstår bör du uppsöka läkare. *Kort paus* Nej jag driver bara med er, men tack för att ni inte badar med underkläder!

Haha whatafuck?


Gårdagen

Tänkte berätta lite om gårdagen då jag varken hade tid eller lust att göra det igår, när jag egentligen skulle ha bloggat. Men sedan tänkte jag också att det var ju lite onödigt, för jag hade ju givit er rådet att gå ut och roa er på lördagskvällar och ni snela hestar lyssnar alltid på Elly, tha allmighty god! Men i alla fall, kvällen tillbringades i Norsborg med Netti, Alex Haschtomte, Niklas, Matte, Amin och Dano. Det var väl lite halvtrevligt och vi satt vid ett dagis och rökte vattenpipa. Ingenting 'värsta draget' för min del alltså, men det är ju skönt att bara ta det lugnt ibland också. Men en annan sak jag tänkte på, medans jag och Netti stod ensamma i Norsborg / Hallunda / Världens ände. Eller ja, åtminstonde röda linjens ände. Så kom det fram en helt random snubbe till oss, och ville känna på Nettis hår, öh? Weird jag vet! Men sedan kom han då till mig och skulle konversera.. Mycket intressant situation. Såhär såg vårat samtal ut.

Medelålders gubbe aka Mupp med turknäsa: Men var kommer du ifrån då?
Liten, snel och världsbäst Elly: Jag är halvsvensk och halvargentinsk.
Medelålders gubbe aka Mupp med turknäsa: HAHAHA! Du kan inte komma från Argentina, du är ju ful!
Liten, snel och världsbäst Elly: Öh..? Ofta du bara säger sådant till folk du inte känner?
Medelålders gubbe aka Mupp med turknäsa: Ja, du ser ju förfan ut som en Zigenare!

HJÄLP! Tänk om jag har gått runt hela livet utan att inse att jag är ful och dessutom ser ut som en zigenare, no offense mot er. Men.. VAFAN? Dano lackade iallafall, mycket läskigt när en 150 centimeter lång kille som väger 30 kilo säger "Kom då" Erkänn att ni skulle bli liiiiiite rädda iallafall?


HAHAHA!

Pratar med världsbästa Haris i telefon och nyss visade han mig en video på youtube där han faktiskt är med, utan någon aning om vem som har lagt upp den! Hahaha, fyfan vad jag skrattade! Han tyckte dock inte att det var lika roligt då det bara vara massa p12or i videon. Men gissa vem av dem som är min lilla teddybjörn då?


Nice price på Burger King!

Fixade min praktik lätt som en plätt och flygande pannkakor! Yep, riktigt glad blev jag faktiskt så nu väntar man ju bara på att kortet ska komma i brevlådan. Funderar allvarligt på att skjuta brevbäraren om han inte levererar det på måndag. Är det lagligt? I alla fall, just nu är det taggning som fan! Ska dra till något randomplace som jag inte har någon aning om än, men vi får se hur det blir. Medföljande bagage är en ultajobbig blond Nettiboyen, säljes eller skänkes till högstbjudande (eller den som kommer och hämtar henne först) Nejdå. Love u bebi. Men nu måste jag dra, och jag råder er att göra detsamma, det är ju trots allt bara lördag en dag i veckan ;) PUSS


Jump to the rythm bitches!

Och nu blir det praktik på mopedkursen för min del, håll tummarna!


YEEEEEEES!

ÅH HERREGUD! Gissa vem som nyss klarade sin teori med bäst resultat i gruppen? JAG! Helt galet hur underbart glad och lättad jag är nu, går inte ens att beskriva. TACK Caspar Dyrssen för att du sa allt om fjortisar med mopeder, det fick mig att känna mig så mycket bättre. I alla fall, orkar inte dra ut nu så min kväll kommer tillbringas med brownies, grädde och någon bra film som jag ska ladda ner. Thihi, busigt busigt. Vad händer för er sötnosar?


Voulez-vous coucher avec moi?

Voíla, jag har lärt mig franska! Eller ja, jag har the basics skills som man också kallar det. Idag tar jag i alla fall mitt moppekort, är galet nervös men men. Casper fick bort den mesta nervositeten igår när han påpekade hur lätt det var, hur skulle annars alla blondinfjortisar kunna ha en menade han. Alldeles rätt, you hit the spot baby. Såhär ser jag iallafall ut idag, och mina jeansleggings fick nyss för sig att göra mina ben tjockare. Okej att de är tjocka i vanliga fall, men man behöver väl inte överdriva? Eller?


Inget smink heller, naturellt är bäst!


Right here

You'll be right here with me

And when your tears are dry from crying,
and when the worlds turned silent,
so when the clouds have all departed
you'll be right here with me.

I will be here right beside you
every step you take, yeah
I will be your strength, your shelter,
shield you from the rain


Kläder bre


Mja, såhär såg jag då ut idag, med skärp alá Netti. Trevlans. Nu måste jag i alla fall plugga galet, för jag ska ha det där moppekortet! Om lillebror är riktigt snäll så kanske jag hämtar honom på dagis också som lovat. Men som sagt, beror på om jag känner mig snelhest eller evil. Mohaha.


Helgen

Kom nyss på att jag inte bloggat om helgen, och eftersom jag för tillfället försöker rymma från mina läxor så tänkte jag lägga upp en galet oseriös videoblogg containing violence, sex and drugs, och ni gillar det! I alla fall, passar på att berätta att det kommer bli en väldigt lugn helg för mig, har ju moppekurs på både fredag och lördag så det händer väl ingenting speciellt annars. Blir ju inte livat för mig anyway! Men nu, se och njut. Och innan ni frågar, nej jag har ingen aning om varför jag låter som en liten Lidingöfjortis. Love ya long time!


Aggressiva blattar

Aggressiva blattar är inte att leka med!


Dagens kläder


GREAT att man ser så mycket, hello tänd lampan idiot? Har i alla fall en sovtröja på mig. Thihi så busigt!


Herregud ja

Lyssnade nyss på Medinas låt "Så fin" på Nettis blogg, och jag kan ju bara berätta att jag grät som en gris. Fan att jag har ärvt det av mamma, ni ska se när en hundvalp dör på djursjukhuset. Då kommer krokodiltårarna fram! Men iallafall, insåg nyss hur sjukt mycket det stämmer, nästan allting i texten. Jag älskar verkligen min mamma, helt otroligt mycket och hon har gjort mig till den jag är. All kärlek till henne!


TUNGPIERCING!

Shit vad glad jag är just nu asså, helt galet!


Ey mohammed, fin cykel!

Great, har inte bloggat på hela helgen, så kommer jag tillbaka och har ändå inget att blogga om. Snacka om intressant liv jag lever. Några videoinlägg kommer iallafall med tiden, när min usbsladd slutat vara ond och vill samarbeta. Jäkla nymoderniteter, annat var det på min tid med veteranbilar och snurrtelefoner. En mupp hörde dessutom av sig till mig idag, lets call him X.

X - Hej baby :)(L)

Eh, okej.  Ni kommer inte förstå ett smack, men hallå. Grabben är ju född bakom flötet, på riktigt. Efter drygt en månad hör han av sig liksom, och vi har inte ens snackat innan efter att lite saker hände. Åh, vilken nöt! N-Ö-T! Imorgon händer det iallafall grejer. Tänker inte säga för mycket ifall det av någon anledning inte blir att jag gör det. Men i vilket fall som helst, if i do it. Så lovar jag fotoresultat imorgon! Puss på rumpan

Är man smidig eller är man

Tänkte ta en paus i pluggandet och svänga förbi Margretelund lite duktig sådär. Gå på min fotbollsträning, verka duktig. Satsa lite diskret sådär ni vet? Vad gör idioten, jo men jag passar på att sträcka låret mitt under en skottövning. Så galet ont gjorde det att jag grät som en gris. Då måste man ha varit riktigt sexy. Har nyss knarkat i mig massa Ipren iallafall, så får hoppas att det hjälper. Annars blir det kryckorna och alla "har-du-blivit-körd-i-röven-skämt" som gäller för mig. Och tro mig, det är INTE kul. Kul att man ser mina egensydda sidenkalsonger med döskallemotiv också, tillsammans med det schnyggt lindade bandaget blir det ju en oklanderlig blandning! Shiiiiiit vad jag kommer få killar i helgen! Höhö not


Gaaaaah!

Såhär ser min torsdagskväll ut, how about you?

So, fysik och engelska. I vilken ände ska man börja .. ?


Morgonhumor

Ja, det gäller att kunna driva med sig själv. Vilket jag gör jämt och ständigt, även när jag har världens sämsta morgonhumor!


Dagens låt


Så jäkla vacker text! Men nu måste jag fixa mig till skolan, springer ju fortfarande runt som en halvnaken rumpnisse. And you like it! Puss


SMS

Haha jag dör! Måste folk skicka världens roligaste sms när jag precis ska gå och lägga mig? För jag menar, vem kan sova när man asgarvar? Sådant är inte okej.

"Killen kommer hem och hör tjejen stöna inne i sovrummet. Han ser sin bästavän sätta på henne bakifrån. Han tar fram hagelbössan och blåser skallen av kompisen. Tjejen vänder sig om och säger: Det var väldig omoget gjort, fortsätter du sådär har du snart inga kompisar kvar..."

Haha! Det var Anni som skickade den till mig, riktigt klockren brud.


Midsommar med Göran

Var som sagt i stan och det blev en massa mys! Skulle ha mött upp Netti också, men hon dissade och åkte till kista. Vilken jävla stil! Haha nejdå, baby får göra exakt som hon vill. Jag åt iallafall i kungshallen och sedan blev det bio och galet mycket godis för min del. I <3 Candy. Vi såg på "Midsommar med Göran" eller något sådant, och den var så grymt rolig så det går inte ens att beskriva. Skrattade mig igenom större delen av filmen! Något pinsamt bara eftersom resten av publiken inte fattade humorn? Riktigt tråkiga om jag får säga det själv. Favoritreplikerna var iallafall: Härmed presenterar jag er för man och hustru: Alexander Al och Ann al.
Hahaha, jag trodde ärligt att jag skulle dö. Moget? Inte direkt. Kul? Som fan!

 
 

Jises vad sliten man är! Jaja, puss på rumpan!


Stan

Nu blir det att åka in till stan som gäller för mig. Har nämligen precis kommit hem ifrån skolan and i am a very busy businesswoman. Inte, jag ska gå på bio och äta kinamat! Yummie. Sen är man ju grymt snygg också efter att man har powerwalkat fem kilometer med skolan och John Bauer? HAHA, skulle inte tro det. Men vad offrar man inte för mat? Såhär ser jag iallafall ut idag:

Helt fucking osminkad. Mohaha, det trodde ni inte om mig va?


Fys

Hela min dag har i stort sett endast bestått av fys! Hela idrottslektionen plågade jag mig igenom med nöd och näppe. Ja, låt mig säga att grodhopp inte riktigt är min grej. Sedan, direkt efter kommer världens-sämsta-kondition-Elly och ska springa satan på träningen! Japp japp, skulle ju vara heeeeelt okej, om det inte vore så att hon har sämst kondition i laget? Idiotvarning där. Dessutom slutade träningen med fys. And it was extremly jobbigt. Mjo, där lät man lagom blond också. Förresten, efter träningen insåg jag att jag var mobbad också. Det var nämligen så att jag skulle gå hem ifrån busshållplatsen och skulle ta en genväg genom skogen. Rädd för skogstroll som man är så ringde jag först Netti, som tröck på upptaget. Me like. Sedan ringde jag Haris som lade på efter drygt tre minuter för att han skulle till Coop, och till sist ringde jag Christopher som inte ville prata för att han kollade på Idol. Kul att man blev övergiven i mitten av skogen också, men överlevde på grund av mina scoutinstinkter! Det kom faktiskt en riktigt läskig, vithårig tant som jag och Christopher kom fram till måste vara jude. No offense mot judar, men det var ju bara tvunget att vara så. Förresten, på fredag händer något hemligt för mig. Någon som kan gissa vad det är? Jag är iallafall sjukt taggad på det, så ni får en ledtråd.

" Så här gör du rent *** ******** dagligen:

  1. Skölj alltid med vatten i 30-60 sek efter och under intag av måltid, dryck, rökning etc.
  2. Skölj munnen med en kapsyl Tech 2000 två gånger per dag.
  3. Tvätta dina händer noga och checka att kulorna är riktigt åtdragna och inte skruvat upp sig, använd en pappersbit eller en kompress så får du ett bättre grepp. Detta görs regelbundet!
  4. När du borstar tänderna passar du på att borsta både tunga och stav med tandborsten. Du undviker då att få plack som kan vara en grogrund för bakterier. "

Hösten

Någon annan än jag som bara älskar hösten? Det är ju helt klart den mysigaste årstiden, och höjdpunkten är ju när man micrar sina raggsockor. För er som aldrig har testat det, jag kan bara berätta att ni verkligen har gått miste om något, for real! Men nu ska jag falla lite för grupptrycket och göra en lista. I know you like it.

Bästa känslan:
Att vara kär :$
Värsta känslan: Att göra någon riktigt besviken
Mina känslor nu: Otroligt trött och heeeelt lost!
Dagens bästa: MTVs breakfastclub, skulle aldrig klara mig utan
Dagens värsta: Jäkla moppebok! Allting är så galet svårt.
Dagens låt:


SMS

Fick nyss gulligste SMSet på länge! Eller ja, fick det igår natt, men såg det inte förrän jag vaknade. Who could it be? Mohaha!

"Tack för allt, du betyder så otroligt mycket bästavän. Jag älskar dig!"

Johan

Aldrig har jag träffat nån som du, vill att det ska vara precis som förut.
Du var speciell som en bror och bästavän, bara med dig känner jag mig hel igen.
Jag älskar dig Johan Sellerstrand, tack för exakt allt.



Nu blir det sova, sängen kallar! Puss på rumpan alla sötisar

7 September

Dagen till ära är jag klädd i kofta från något unknown place.


KEVIN!

Min nya livskärlek! Not, men grabben kan sin grej. Och det är absolut ingenting man kan argumentera om :)


Stockholms storstad

FÖRLÅT! Att jag inte bloggade igår. Haha jises, som om jag behöver be om ursäkt liksom, nu är ju världens coolaste Elly back on track. Igår var jag i stan, träffade Netti och Sara. Som vanligt var vi allmänt muppiga och kastade tofflor på plattan. Mmm, me like. Hände väl inget speciellt mera förutom att Adam blev bitchslapad! Hahaha, så jäkla roligt. Synd att inte Sara hade en filmkamera, för det måste ha varit något som kunde komma ut på Youtube! Just det, vi träffade även världens gulligaste sångare som var elva och tolv. Helt sjukt duktiga! Men men, att vara gatumusikant är olagligt, så aja baja. Det gillade Nettiboyen och Elly INTE. Men Sara, hon raggade så glatt så, dessutom är hon fett snygg bakifrån. Enligt sig själv... Hm, vad säger vi om det bloggen?


Sammiboyen

Var med Sammi hela kvällen igår, och sedan sov han över så det fanns inte så mycket tid till att blogga. Eller ja, jag ville inte utsätta honom för mina bloggperioder när jag sitter en timme framför datorn helt fokuserad. Haha, och tro mig, det brukar faktiskt hända. Vi gjorde iallafall ingenting speciellt, och det är ingenting mellan oss, bara så alla har det klart för sig. Haha, igår kollade vi på stjärnorna, hittade en muterad råtta och fastnade i bebisgungor. Allt kan hända med en Elly i farten säger jag bara. Idag skulle vi ha slöat, men två småbarn kom och hoppade på oss, kastade bollar, gömde sig i täcket och så vidare. Okej att de är söta, men det finns en gräns för hur mycket man kan leva på sin söthet. The little kids are going down! Mohaha


Tidningen

Just det, hittade nyss tidningen som jag var med i. Det är alltså DN i stan som kom ut i torsdags och anledningen till att jag kom med var att en journalist kom fram till mig, Chris och Netti i stan och frågade vad vi gjorde på helgerna. Haha lite smått random sådär och jag funderade inte mer över det, förrän flera kom fram till mig och sa att de sett mig i tidningen. Så jag rotade fram den och jajamensan, är det inte lilla Elly som är med! Haha, lägg märke till att bara jag och Chris kom med. Netti, du är FAIL! Men älskar dig ändå sötnos. Bilden blev dock helt cp, men jag sa iallafall något sånt här

"Beror på, ofta är det fest, men inte varje helg, är det mycket i skolan kanske man pluggar. Man rings och frågar vad som händer, antingen är det fest eller så är man hemma och chillar"

Haha gud vad cool jag är, använder till och med ordet chillar. Herregud, thats my cool and i cant take it off!


Schleten

Kom hem från skolan och allt var frid och fröjd. Jag satte mig och åt mellis, fortfarande frid och fröjd. Jag chillade galet hemma, satte på mig mjukiskläder och allt i hela världen var frid och fröjd. Sedan, kom jag på att jag skulle träffa Sammi. INTE FRID OCH FRÖJD! Det är ju så galet härligt också att jag hade mjukiskläder och dessutom var hur sliten som helst, inte okej. Så jag tvingade honom att komma hit. Thihi, man måste ju använda sin kvinnliga charm till något viktigt. Ignorera förresten handen på bilden, jag tar nämligen inte mig själv på muttan även om det ser så ut! Observera, jag skulle endast dra ner byxorna. Kanske syns också, jag menar. Min mutta hänger faktiskt inte nere vid knäskålarna som värsta fettokissen. Åh, måste beskära den bilden senare i livet. But for now, måste jag verkligen fixa mig. Fort som satan! Puss


Outfit

Åh, damp på kameran som vill ge mig dubbelhaka. Hate it!


Klänning - La redoute
Jeansjacka - ?


FYFAN!

Okej, jag visste att jag hade dålig kondition, men det här var ju bara riktigt pinsamt. Jag kunde knappt springa tvärs över planen utan att vara i desperat behov av en inhalator. Ända gången då det var riktig fart på mig var väl i drickapauserna, när jag var påväg mot vattenflaskan, men kul var det! Sitter iallafall vid laptopen just nu och den är soooooo slooooow. Riktigt drygt att blogga faktiskt. Så jag ger er bara dagens bästa och ni sitter och ser glada ut, deal?

Dagens räddning: Jonas! Gullungen skjutsade hem mig så jag slapp gå! Hallelujah to that!
Dagens köp: Selftannig lotion från Kicks, funkar mycket bra
Dagens låt: Som påminner otroligt mycket om en viss person, FM Static - Tonight



Lots of love bitches


Outfit


Leggings - H&M
Tröja - Vero Moda
Väska - Gina Tricot
Vantar - ?


Piercing

Jag och Nettiboyen insåg just att vi inte har några biljetter till skumpartyt! Hemskt men sant, sedan insåg vi också att vi inte har några pengar. Så vi sörjde ungefär lika länge som jag sörjde Michael Jackson i somras, och kom sedan över det. Inga nya planer för helgen dock, utan vi får se vad som händer. Får väl ragga upp någon stackare som får stå ut med mig. Det lär ju inte bli en fjortisboy slash tofsbög iallafall, jag menar. Alla är ju upptagna med skumpartyt? Nåja, sitter och funderar på om jag ska göra en piercing i naveln. Det är så galet snyggt! Nu när sommaren är slut så kommer man inte bada heller, så det är ju bara grymt bra planering ifrån min sida. As usual. Och nej jag har inte dubbelhaka i verkligheten, bara bilden som kände för att förtjocka mig. Dumma kamera


Vad tycker ni? Piercing eller inte?


Mjo, väldigt seriösa inlägg på morgonen!

This or that?
Cola
- Fanta
Vinter - Sommar
Kärlek
- Singelliv
Mobil - Ipod
Tvspel - Kortspel
Pojkvän - Kompisar
MSN
- Playahead

 
 


Dagens klädsel

Dagen till ära så kände jag att jag ville vara en lodare. Eller iallafall se ut som en, lodartisdag. Visst låter det vackert? Det är min nya uppfinning alá Elly och jag vet att ni är avundsjuka för att det inte var ni som kom på det. Men som sagt, när jag börjar ta betalt för mina idéer då jävlar! Kommer vara Elly von Anka på en mikrosekund!


Nudiejeans & Linne - H&M


19:21

Sitter och har ett mycket intressant samtal med Jonathan. Sötnosen har nyss gjort slut med sin tjej så vi har gjort en liten deal. Om jag lider med honom, så lider han med mig. En mycket fungerande relation måste jag erkänna, och ALLA blir glada! Så för tillfället så sitter vi och lyssnar på depplåtar och läser om en incestkille på Fragbite. Haha, vi är mycket misslyckade, and we know it! Kollade iallafall nyss på en film av Prankvote, där de gör slut med en snubbes tjej på MSN. Så gaaaaaaalet roligt! Haha, älskar slutet dessutom, "you're fat".



Puss bitches!


Dryg dag

Har haft en otroligt dryg dag, och som den har segat sig fram. Kändes lite likt att simma i kolasmet faktiskt. Inte för att jag någonsin har prövat, men ni fattar jämförelsen. Skulle ha träffat Netti i Täby, men sedan kunde hon inte på grund av läxor. Men det är en helt okej ursäkt faktiskt, massor av creds till henne för att hon är satsare! Haha, nu blir det massa mat för mig. Jag menar det är ALDRIG fel tillfälle att svulla. Kom ihåg det, visdomsord by Elly. Någon dag kommer jag ta betalt för att ge er så kloka råd. Mohaha!

cooling
Sexig man kan vara ibland. Man känner bara för att.. Thihi FnizZ :$


RSS 2.0